Vandrestøvler | Keens Terradorra Leather Mid WP Peppercorn / Wine Tasting – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Keens Terradorra Leather Mid WP Peppercorn / Wine Tasting – Kvinder

DKK 906.98 DKK 526.68

Keen Terradorra Leather Vandrestøvle Vandrestøvle til kvinder, i en blød Nubuck læder og med Keen.Dry Membran. Sålen er opbygget med en skridsikker ydersål, blød og stødabs…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2083 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Keen Terradorra Leather Vandrestøvle
Vandrestøvle til kvinder, i en blød Nubuck læder og med Keen.Dry Membran.
Sålen er opbygget med en skridsikker ydersål, blød og stødabsorberende mellemsål samt et afstivende TPU indlæg, der sørger for at hæl og forfod ikke bliver "vredet" skævt i forhold til hinanden. Så udover at sålen er med til at øge komforten markant, beskytter den også foden i ujævne og ufremkommelige terræner.
Støvlen er naturligt vandtæt med Nubuck Læder på ydersiden – Den vandtætte og åndbare Keen.Dry Membran er derfor din ekstra sikkerfod for at der ikke kan komme vand ind igennem skaftet. Perspiration fra fod eller fugtige sokker kan stadig godt komme ud igennem støvlen, så du ikke får våde fødder indefra. Når din fod holdes tør mindsker det blandt andet friktionen i støvlen markant, hvilket i værste fald ellers kan være med til at give nogle grimme vabler. Terradorra støvlen er desuden linet med et fint mesh på indersiden, som også er med til at forbedre fordampningen og den svedtransporterende effekt.
Over snuden sidder et højt kantbånd, der sørger for at du sagtens kan tillade dig at tage støvlen med i både fjeld og bjerg, eller igennem tæt underskov og krat. Desuden er der en 360° mudguard over sålen, der hjælper med til at grus og mudder ikke så let sætter sig fast i læderet. Med regelmæssig pleje kan en læderstøvle sagtens holde i mange år, og kommer kun til at sidde bedre og bedre, som støvlerne bliver gået til.
Dame Vandrestøvle
Nubuck læder
Keen.Dry Membran
Vandtæt og Åndbar
Stødabsorberende EVA
Skridsikker ydersål
Mesh lining

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Keens Terradorra Leather Mid WP Peppercorn / Wine Tasting – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: