Vandrestøvler | Meindl Borneo 2 MFS Lady Dark Brown / Nougat – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Meindl Borneo 2 MFS Lady Dark Brown / Nougat – Kvinder

DKK 1428.19 DKK 588.24

Meindl Borneo Vandrestøvle En klassisk vandrestøvle lavet i kerne læder, med indbygget Memory Foam System der for…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2084 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Meindl Borneo Vandrestøvle
En klassisk vandrestøvle lavet i kerne læder, med indbygget Memory Foam System der former sig efter fodens form. Når du har gået støvlerne til, vil de sidde som støbt på din fod for altid.
Der er indlagt en utroligt blød og behagelig indvendig læderkant øverst i støvlen, for forhøjet slidstyrke samt komfort.
Meindl Borneo Lady 2 er udstyret med en Vibram sål, der i mange år har været kendt for at lave nogle af de ypperste såler på markedet. En god slidstyrke, og et mønster specielt udformet til groft terræn. Sålen er desuden så kraftig at den kan tåle selv de groveste bjergvandringer, eller til alt andet trekking og hiking brug.
Med den utrolige kvalitet i Meindl Borneo 2 MFS® er du sikret en funktionel støvle i mange år, så længe du følger de simple råd til vedligeholdelse.
Vask dine støvler hvis der sidder mudder, er kommet et saltlag, eller der generelt har samlet sig skidt i samlingerne. Gnid dem godt med Grangers G-Wax for at holde læderet smidigt og vandtæt. Smør rigeligt læderfedt på alle læder overflader, lad det sidde i 5-10 minutter, og tør overskydende læderfedt af. Giv eventuelt flere og regelmæssige omgange, hvis læderet ikke er behandlet i lang tid, eller som forberedelse til en krævende tur. Behandler du dine vandrestøvler, holder de selvfølgelig i meget længere tid.
Dame Vandrestøvle
Fuldkerne Læder
Vibram Ydersål
B skalering
Stødabsorberende
Memory Foam System

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Meindl Borneo 2 MFS Lady Dark Brown / Nougat – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: