Vandrestøvler | Meindl Borneo 2 MFSs Brown / Nougat – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Meindl Borneo 2 MFSs Brown / Nougat – Mænd

DKK 1108.08 DKK 547.20

Meindl Borneo Lædervandrestøvle En klassisk vandrestøvle lavet i kvalitets fuldkerne læder, med Memory Foam System der former sig efter foden form. Når du har gået…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2573 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Meindl Borneo Lædervandrestøvle
En klassisk vandrestøvle lavet i kvalitets fuldkerne læder, med Memory Foam System der former sig efter foden form. Når du har gået støvlerne til, vil de sidde som støbt på din fod for altid.
Der er indlagt en utroligt blød og behagelig indvendig læderkant øverst i støvlen, for forhøjet slidstyrke.
Meindl Borneo 2 MFS er lavet med en Vibram sål, der i mange år har været kendt for at lave nogle af de bedste såler på markedet. En god slidstyrke, og en mønstring specielt udformet til kuperet terræn. Sålen er desuden så kraftig at den kan tåle selv de groveste bjergvandringer, eller til alt andet trekking og hiking brug.
Med den utrolige kvalitet i Meindl Borneo 2 MFS er du sikret en funktionel støvle i mange år, så længe du følger de simple råd til vedligeholdelse.
Pleje af læderstøvle
Vask dine støvler hvis der sidder mudder, er kommet saltlag, eller der generelt har samlet sig skidt i samlingerne. Gnid med godt med Grangers G-Wax for at holde læderet smidigt og vandtæt. Smør rigeligt læderfedt på alle læder overflader, lad det sidde i 5-10 minutter, og tør overskydende læderfedt af. Giv eventuelt flere og regelmæssige omgange, hvis læderet ikke er behandlet i lang tid, eller som forberedelse til en krævende tur. Behandler du dine vandrestøvler, holder de selvfølgelig i meget længere tid.
OBS: De helt store størrelse (US 48,5 – 49,5 – 51) er kr. 200,00 dyrere, end de øvrige størrelser.
Herre Vandrestøvle
Fuldkerne Læder
Læder lining
Vibram Ydersål
Skalering: B
Memory Foam

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Meindl Borneo 2 MFSs Brown / Nougat – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: