Vandrestøvler | Meindl Island MFS Lady Hazelnut – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Meindl Island MFS Lady Hazelnut – Kvinder

DKK 1176.48 DKK 581.40

Meindl Island GoreTex Vandrestøvle Dame Vandrestøvle i nubuck læder med vandtæt GoreTex membran, samt det geniale Memory Foam System der former sig efter foden. Meindl’s Island MFS er lavet med en Vibram …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2085 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Meindl Island GoreTex Vandrestøvle
Dame Vandrestøvle i nubuck læder med vandtæt GoreTex membran, samt det geniale Memory Foam System der former sig efter foden.
Meindl’s Island MFS er lavet med en Vibram ydersål, der i mange år har været kendt for at lave nogle af de bedste såler på markedet, med en god mønstring specielt udformet til kuperet terræn. Sålen er desuden så kraftig at den kan tåle selv de hårdeste bjergvandringer, eller til alt andet trekking og hiking brug. Der er indlagt en utroligt blød og behagelig indvendig læderkant øverst i støvlen, for forhøjet slidstyrke og komfort.
Island MFS Active støvlen har en vandtæt og åndbar GoreTex Membran, der både sikrer at der ikke kommer vand ind igennem støvlen, i tilfælde af regn, våde underskov og vandpytter, eller en vandpassage for den sags skyld. GoreTex membranen tillader stadig at perspiration fra fødderne kan komme væk.
Pleje af dine Vandrestøvle:
Vask dine støvler hvis der sidder mudder, er kommet saltlag, eller der generelt har samlet sig en del skidt i samlingerne. Gnid med godt med Grangers G-Wax for at holde læderet smidigt og vandtæt. Smør rigeligt læderfedt på alle læder overflader, lad det sidde i 5-10 minutter, og tør overskydende læderfedt af. Giv eventuelt flere og regelmæssige omgange, hvis læderet ikke er behandlet i lang tid, eller som blot forberedelse til en krævende tur. Sørger du for at behandle dine vandrestøvler, forlænger du levetiden markant.
Dame Vandrestøvle
Skaft i Nubuck læder
GoreTex Membran
Vandtæt og Åndbar
Vibram ydersål
Skridsikker
Stødabsorberende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Meindl Island MFS Lady Hazelnut – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: