Vandrestøvler | Merrell Vego Mid LTR WTPF Herre Black – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Merrell Vego Mid LTR WTPF Herre Black – Mænd

DKK 790.02 DKK 519.84

Merrell Vego Vandtæt Læderstøvle Vandrestøvle fra Merrell, med en god støtte samt vandtæt membran. Støvlen er bygget op med en grovmønstret ydersål der giver et godt greb, en stødabsorberende mellemsål der er ekstra tyk under hælen…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2513 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Merrell Vego Vandtæt Læderstøvle
Vandrestøvle fra Merrell, med en god støtte samt vandtæt membran.
Støvlen er bygget op med en grovmønstret ydersål der giver et godt greb, en stødabsorberende mellemsål der er ekstra tyk under hælen, og skaft i vandtæt læder. Desuden er der indlagt en Merrell Select Dry membran, der også tillader at foden ånder. I pløsen er der brugt tekstil, for at optimere netop åndbarheden. Vego støvlen er lavet med ét stort stykke læder hele vejen rundt om snuden, som også er med til at gøre at støvlen frit kan forme sig efter fodens konturer, som den bliver gået til.
Øverst er 2 åbne hægter til snørrebåndene, der gør at du lettere kan åbne støvlerne helt op, for at komme i dem eller ud af dem. Højden i ankelen er med til at minimere chancen for at du vrider om i kuperet terræn.
Velegnet til både en skovtur eller hundeluftning i det hjemlige terræn, men også en støvle du sagtens kan tage med på vandreturen, som til Caminoen, Sverige/Norge eller endnu hårdere strabadser.
Fuldkernelæder
Vandtæt membran
Stødabsorberende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Merrell Vego Mid LTR WTPF Herre Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: