Vandrestøvler | On Cloudrock Waterproofs All Black – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | On Cloudrock Waterproofs All Black – Kvinder

DKK 1068.41 DKK 478.80

On Cloudrock vandtæt Vandrestøvle Super letvægt men stabil Vandre- eller Trailrun støvlet til kvinder. On’s Cloudrock er lavet med en fod i let tekstil, med syntetiske forstærkninger der beskytter skoens mest ud…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2087 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

On Cloudrock vandtæt Vandrestøvle
Super letvægt men stabil Vandre- eller Trailrun støvlet til kvinder.
On’s Cloudrock er lavet med en fod i let tekstil, med syntetiske forstærkninger der beskytter skoens mest udsatte slidflader. Ved at lave støvlerne i disse materialer, har On formået at sænke vægten markant, i forhold til mange andre vandrestøvler. Så leder du efter en god mellemting imellem en Trailrun sko eller en Vandrestøvle, er On’s Cloudrock det perfekte valg. Her får du det bedste fra begge verdener.
Sålerne på On Sko og Støvler er lavet med små luftpuder (Clouds) der giver en optimal fjedring når du tager et skridt, og mindsker de hårde stød der ellers kan gå direkte op i foden. Mønsteret er dybt og sikrer grebet både på hårde sten og klippper, eller på løse og bevægelige underlag, som en gruset vandresti og når du skal offroad i terrænet. Støvlen har vandtæt og åndbar membran, som sikrer at der ikke kan komme vand ind igennem tekstil skaftet. Perspiration fra foden kan dog stadig let komme ud igennem membran og skaft, så foden bedre holdes tør hele dagen igennem.
Cloudrock er udviklet til løb og hiking i fjeld og bjerg, hvis du syntes at en kraftig og stiv vandrestøvle bliver for tung, men en trailsko stadig er for let ift. at kunne beskytte foden ordentligt, når der er løse sten og skærver på vandrestien.
On har et stærkt fokus på en bæredygtig fremstilling, der efterlader det mindst mulige CO2-fodaftryk på klimaet. Hvis du vil lære mere om deres initiativer eller teknologier, kan du læse med
HER
Letvægt Dame Vandrestøvle
Vandtæt og Åndbar
Missiongrip Rubber
360° Mudguard
Zero-Gravity CloudTec
Trailrun og Hiking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | On Cloudrock Waterproofs All Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: