Vandrestøvler | Salomon Lyngen Mid GTXs India Ink / Phantom – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon Lyngen Mid GTXs India Ink / Phantom – Kvinder

DKK 909.72 DKK 471.96

Salomon Lyngen Goretex Vandrestøvle Dame Vandrestøvle i en vandtæt konstruktion med Gore-Tex Membran, samt en tyk stødabsorberende mellemsål og skridsikker ContaGrip MD ydersål. Tekstil panelerne er lavet i en tæt og super stærk…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2071 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon Lyngen Goretex Vandrestøvle
Dame Vandrestøvle i en vandtæt konstruktion med Gore-Tex Membran, samt en tyk stødabsorberende mellemsål og skridsikker ContaGrip MD ydersål.
Tekstil panelerne er lavet i en tæt og super stærk kvalitet, der sagtens kan holde til vandreture i tæt beplantning, eller grusede på vandrestier med løse sten. Men endnu vigtigere, så giver mesh-stoffet en markant forøget åndbarhed, så du ikke får fugtige fødder – hverken indefra eller udefra. Ved både hæl og tåkappe er der sat et ekstra højt kantbånd, der beskytter de mest udsatte slidflader på støvlen.
Støvlen er udviklet til heldagsbrug, og kan sagtens klare længere Trekking og Hiking ture. De syntetiske materialer er ikke så følsomme ved vedvarende brug, og Gore-Tex membranen kombineret med den tekniske opbygning i sålen, gør Lyngen GTX til en multifunktionel vandrestøvle, der med de rigtige sokker kan bruges stort set hele året rundt.
Salomon’s Lyngen Mid GTX er med sin tekniske yder- og mellemsål, et fremragende valg til både korte eller lange Trekking og Hiking ture, i barske terræner og ustadige vejrforhold.
Gore-Tex Membran
ContaGrip MD Ydersål
EnergyCell Mellemsål
SensiFit
Åndbar Mesh
Syntetiske forstærkninger
Høje Kantbånd

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon Lyngen Mid GTXs India Ink / Phantom – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: