Vandrestøvler | Salomon OUTback 500 GTXs Bluestone / Reflecting Pond – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon OUTback 500 GTXs Bluestone / Reflecting Pond – Kvinder

DKK 1053.36 DKK 519.84

Salomon OUTback 500 Goretex Støvle Super letvægt og fleksibel Vandrestøvle med vandtæt membran og skaft i Cordura tekstil. Nedefra er støvlen bygget med…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2072 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon OUTback 500 Goretex Støvle
Super letvægt og fleksibel Vandrestøvle med vandtæt membran og skaft i Cordura tekstil.
Nedefra er støvlen bygget med en skridsikker Contagrip MD Ydersål, der er lavet til at kunne klare både bløde og hårde underlag, med et dybt mønster der giver et solidt greb. Mellemsålen er en stødabsorberende Energy Cell EVA skum, der fjedrer når du tager et skridt. Foden bliver støttet af Salomon’s Advanced Chassis, der sørger for at foden ikke bliver vredet, når vandrestien er fyldt med sten og rødder, eller du går Offroad i terrænet.
Skaftet er lavet i et blødt Cordura Tekstil, hvilket også er med til at holde vægten på OUTback 500 Vandrestøvlen i bund. For at beskytte imod både regn og bløde underlag, er støvlen forsynet med en Vandtæt Goretex Membran. Kombinationen af tekstil og membran giver også en rigtig god balance i forhold til åndbarheden, så fugten stadig kan komme ud igennem skaftet og væk fra foden.
Snørrebåndene sidder i kraftige metalspænder, og snuden er beskyttet af et ekstra stærkt PU Kantbånd, så skaftet ikke så let tager skade af tæt underskov eller skarpe sten.
For at holde foden på plads i den fleksible støvle, er hælen ekstra forstærket så den danner en skål omkring hælen, der gør at foden ikke glider op og ned, så du risikerer at få vabler.
Ultralight Vandrestøvle
Goretex Membran
Vandtæt og Åndbar
Skaft i Cordura
Energy Cell EVA stødabsorbering
Contagrip MD Ydersål
Kraftigt Kantbånd

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon OUTback 500 GTXs Bluestone / Reflecting Pond – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: