Vandrestøvler | Salomon Predict Hike Mid GTXs Brown – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon Predict Hike Mid GTXs Brown – Kvinder

DKK 1337.22 DKK 574.56

Salomon Predict Hike GoreTex Vandrestøvle Salomon’s Predict Hike er en halvhøj og sporty Vandrestøvle til kvinder, med vandtæt membran og stødabsorberende mellemsål. Støvlen har et skaft der er lavet i et fintmasket Mesh, der tilbyder en sup…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2090 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon Predict Hike GoreTex Vandrestøvle
Salomon’s Predict Hike er en halvhøj og sporty Vandrestøvle til kvinder, med vandtæt membran og stødabsorberende mellemsål.
Støvlen har et skaft der er lavet i et fintmasket Mesh, der tilbyder en super god åndbarhed, hvor det er let for fugten at komme ud og væk fra foden. For at give støvlen en ekstra slidstyrke, er der syntetiske forstærkninger på ydersålen, og et højt kantbånd der går op over tæerne. Under mesh-stoffet sidder den vandtætte og åndbare GoreTex Membran, som både arbejder for at holde vandet ude af støvlerne, samtidig med at perspiration fra fødderne stadig kan komme ud igennem materialet.
Mellemsålen giver en rigtig god stødabsorbering, så foden er beskyttet nedefra. Ydersålen er Salomon’s Contagrip MA, som har et mønster der griber 360 grader omkring foden. Ydersålen er både egnet til våde og bløde underlag, eller til hårdere underlag som vej, sti eller på sten og klipper. Inde i støvlen ligger en udtagelig OrthoLite indlægssål, som er formet efter fodens naturlige facon så den støtter alle de rigtige steder. Mellemsålen er en blød og fjedrende Energy Surge i EVA og Olefin (OBC) skum.
Salomon’s Predict Hike er med sin vandtæthed og høje grad af åndbarhed, både egnet til Trekking og Hiking ture i varme klimaer med højt luftfugtighed eller chancer for nedbør, men er ligeså velegnet til hverdags- eller sportsbrug i overgangssæsonerne og på mildere vinterdage, hvis du bare opgraderer støvlen med en lidt tykkere uldsok. Til varmere klimaer eller sportsbrug, vil vi anbefale en meget svedtransporterende sok, gerne i en 2-lags opbygning. Med et simpelt skift til "de rigtige" sokker, kan du faktisk bruge Predict Hike GTX støvlen det meste af året.
Dame Vandrestøvle
Skaft i Mesh
GoreTex Membran
Vandtæt og Åndbar
Contagrip MA ydersål
Energy Surge EVA & Olefin
Stødabsorberende
OrthoLite indersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon Predict Hike Mid GTXs Brown – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: