Vandrestøvler | Salomon Quest 4 GTXs Kelp/Bleached Sand – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon Quest 4 GTXs Kelp/Bleached Sand – Mænd

DKK 1203.84 DKK 595.08

Salomon Quest 4 GTX, Vandrestøvler Quest 4 GTX vandrestøvlen fra Salomon er en super fed støvle, som holder foden på plads og støtter anklen i selv det mest kuperede terræn. Støvlen har en højt skaft, så den …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2617 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon Quest 4 GTX, Vandrestøvler
Quest 4 GTX vandrestøvlen fra Salomon er en super fed støvle, som holder foden på plads og støtter anklen i selv det mest kuperede terræn.
Støvlen har en højt skaft, så den sidder godt til på benet. Derudover har den en tyk EnergyCell mellemsål i EVA skum, som giver en rigtig god stødabsorbering. Foden er altså både støttet oppe ved anklen og på undersiden.
GTX står for Gore-Tex, som en vandtæt membran. Det smarte ved Gore-Tex membranen er dog, at den tillader vand at komme ud men ikke ind. Fugt fra inde i støvlen kan altså sagtens komme ud, hvilket gør den ganske åndbar.
Støvlen er indvendigt lavet i tekstil, der hjælper med til at optimere åndbarheden. Skaftet har store mesh-paneler på ydersiden, og forstærkninger i både nubuck læder og gummi placeret på de mest udsatte steder.
For at støtte fødder endnu mere er støvlerne afstivet med Salomons ADV-C 4D Chassis, som støtter forfod og bagfod separat. På den måde kan de to ender bevæge sig uafhængigt af hinanden.
Også ydersålen er der tænkt grundigt over, da Salomon har inkluderet deres Contagrip TD sål, som har et rigtig dybt mønster. Du kan altså stå fast på sten og andet løst underlag.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne vandrestøvle eller noget andet i vores store sortiment. Vores udvalg i butikken er betydeligt større end på webshoppen. Har du spørgsmål eller andet er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.
Vandrestøvle med rigtig god støtte
Vandtæt og åndbar Gore-Tex membran
EnergyCell mellemsål
ADV-C 4D Chassis – Støtter forfod og bagfod separat
Contagrip TD ydersål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon Quest 4 GTXs Kelp/Bleached Sand – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: