Vandrestøvler | Salomon Quest 4 GTXs Slate / Trooper – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon Quest 4 GTXs Slate / Trooper – Kvinder

DKK 748.98 DKK 492.48

Vandrestøvle til damer fra Salomon Salomon Quest 4 GTX Womens, er en vandrestøvle til damer, med rigtig god støtte og komfort, der vi…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2091 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vandrestøvle til damer fra Salomon
Salomon Quest 4 GTX Womens, er en vandrestøvle til damer, med rigtig god støtte og komfort, der vil overraske dig og dine fødder. Indersålen er yderst stødabsorberende, og giver dig gode kilometer på vandreturene. Trekkingstøvlerne er desuden meget lette.
Sålen er Salamons Contagrip® TD der er lavet, til at kunne stå fast og have greb, på krævende og hårde overflader. Oven på sålen ligger EnergyCell mellemsål, der tager stødet fra de hårde trin op ad, eller nedad bakken.
På overfoden finder du SensiFit™ der ligger mellem foden og snørebåndene. Kappen former sig efter din fod og yder perfekt form, og komfort.
Quest 4 GTX
Hvis du kender Quest serien, behøver vi ikke skrive mere, men kan tilføje at Quest 4 GTX er opdateret med nyt "karosseri". ADV-C 4D Chassis er med bedre ankelstøtte og support til foden. Designet til tungere rygsække til weekendvandreture og længere vandring.
Vægt: 535 gram
Materiale: Nubruk
Membran: GORE-TEX
PVC-fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon Quest 4 GTXs Slate / Trooper – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: