Vandrestøvler | Salomon Quest 4D 3 GTXs Lead – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon Quest 4D 3 GTXs Lead – Kvinder

DKK 1108.08 DKK 547.20

Salomon Quest 4D GTX Damestøvler Let damevandrestøvle med højt skaft fra Salomon. Quest 4D 3 GTX er designet med fuld stabilitet og støtte til foden for øje. Det ekstra høje skaft med den bløde polstring øverst skaber god støtte og stabilite…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2092 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon Quest 4D GTX Damestøvler
Let damevandrestøvle med højt skaft fra Salomon.
Quest 4D 3 GTX er designet med fuld stabilitet og støtte til foden for øje. Det ekstra høje skaft med den bløde polstring øverst skaber god støtte og stabilitet omkring anklen, og minimerer din risiko for at vride om og få skader. Skaftet og resten af støvlens overdel er lavet af blødt og let tekstil, der er nemt at stramme til omkring foden for den optimale pasform. For ekstra slidstyrke og støtte er støvlerne forstærket med PU på udvalgte steder.
Støvlerne er lavet med en Gore-Tex membran der gør dem 100% vandtætte. Den nederste gummisål er groft mønstret med Salomons Contra-Grip design der gør at du står godt fast i alle slags terræn.Hele opbygningen af sålen føles lidt stiv, men giver rigtig god stabilitet til foden, så muskler og sener ikke trættes unødigt.
Sålen er bygget op omkring Salomons 4D chassis, der støttet foden og modvirker unødig træthed. Især støtter sålens opbygning omkring hælen for at få optimal styring af foden, og optimal udnyttelse af fodens naturlige stødabsorbering. Derudover ligger der en blød og stødabsorberende EVA-skumsål der giver ekstra komfort. EVA sålen har også den funktion at den fordeler presset fra de genstande man træder på, så hvis du for eksempel træder på en skarp sten, mærker du den ikke.
Salomons Quest 4D 3 er let men alligevel hårdfør og støttende til vandringer i kuperet terræn både med og uden rygsæk, og på grund af det lette og smidige design er den også populær som jagtstøvle hvor man skal kunne komme rundt i terrænnet uden at larme for meget.
God stabilitet og støtte til foden
100% vandtæt med Gore-tex membran
Robust sål der støtter godt
Stødabsorberende EVA mellemsål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon Quest 4D 3 GTXs Lead – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: