Vandrestøvler | Salomon Toundra Pro CSWPs Phantom – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon Toundra Pro CSWPs Phantom – Kvinder

DKK 897.41 DKK 554.04

Salomon Toundra Vinter- Vandrestøvle Salomon’s varmeste Vinterstøvle til kvinder, med en yderside i PU coated læder, og en varm Aerotherm Aerogel isolering. Ydersålen er Salomon’s Winter Contagrip der er specielt god til is og sn…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2095 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Toundra Vinter- Vandrestøvle
Salomon’s varmeste Vinterstøvle til kvinder, med en yderside i PU coated læder, og en varm Aerotherm Aerogel isolering.
Ydersålen er Salomon’s Winter Contagrip der er specielt god til is og sne. Mønsteret er dybt, og snuden er ekstra forstærket med et højt PU kantbånd. Mellemsålen er en stødabsorberende EnergyCell EVA skum, der sørger for at støvlen fjedrer når du går på hårde underlag som is, frossen jord eller belægning inde i byen.
Skaftet på støvlen er i en blød læder der er PU-belagt, for at vand og sne preller endnu bedre af på overfladen. Indvendigt i skaftet er Salomon’s Aerotherm Aerogel indbygget for at sikre isolering hele vejen omkring foden, så Toundra Pro støvlen er testet helt ned til -40°C!
I toppen af skaftet sidder en kortplysset Faux Fur pelskant, der hjælper med til både at holde den varme luft inde i støvlen, og holder sneen ude når du vader igennem snedriverne. Nede omkring foden er støvlen linet med tekstil, der hjælper med til at optimere åndbarheden, så fugten kan komme væk fra foden.
Støvlen er højskaftet så den rækker godt op over ankelen, og med snørrer den kan løsnes helt ud, så støvlen er nemmere at få på og af igen.
Testet til -40°C
Aerotherm Aerogel isolering
ClimaSalomon Waterproof
Winter Contagrip
EnergyCell stødabsorbering
PU Coated Læder
Faux Fur Lining

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon Toundra Pro CSWPs Phantom – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: