Vandrestøvler | Salomon Vaya Mid GTXs Black / Sargasso Sea – Kvinder

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon Vaya Mid GTXs Black / Sargasso Sea – Kvinder

DKK 933.66 DKK 437.76

Vandtæt Vaya Mid Goretex Vandrestøvle Fleksibel og sporty dame Vandrestøvle, med vandtæt Goretex Membran og Salomon’s Contagrip MD ydersåler. Vaya Mid støvlen har en god højde der når op og beskytter omkring din a…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2065 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vandtæt Vaya Mid Goretex Vandrestøvle
Fleksibel og sporty dame Vandrestøvle, med vandtæt Goretex Membran og Salomon’s Contagrip MD ydersåler.
Vaya Mid støvlen har en god højde der når op og beskytter omkring din ankel, og minimerer chancen for at vride om, samt beskytter imod vand og tæt underskov, eller klipper og løse sten. Skaftet er lavet i et åndbart Mesh og med svejsede samlinger, der giver et lækkert glat feel til ydersålen af Vaya Vandrestøvlen. Snuden er beskyttet af et højt syntetisk kantbånd, og den samme forstærkning er brugt bag om hælen. Med Goretex Membran er du sikret en fuldstændig vandtæt støvle både i tilfælde af regn, eller hvis du skal igennem pytter, vådt græs samt på våde og mudrede vandrestier.
Ydersålen er Contagrip MD fra Salomon, der har et groft og dybt mønster, der virkelig giver et godt greb i underlaget. For at optimere stødabsorbering og komfort mest muligt, har støvlen en mellemsål i et fjedrende EnergyCell EVA skum, der har et højt energy return. For at sikre en bedre all-day comfort, er støvlen afstivet med et SensiFlex stretch panel i sålen, der gør at hæl og forfod kan arbejde mere uafhængigt af hinanden, for en mere naturlig gang.
Inde i støvlen ligger en OrthoLite indlægssål, der også kan tages ud så den lufte eller vaskes, eller du helt kan skifte den ud til en anden. Snørrebåndene sidder i åbne hægter i toppen, så støvlerne er nemme at komme ned i, og du nemt kan variere hvor højt eller stramt de skal sidde omkring ankelen. Desuden sidder der en lille rem i hælen, som du kan bruge til at trække støvlerne på.
Dame Vandrestøvle
Contagrip MD ydersål
EnergyCell mellemsål
SensiFlex stabilitet
OrthoLite indersål
Skaft i Mesh
Vandtæt Goretex
Svejsede samlinger

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon Vaya Mid GTXs Black / Sargasso Sea – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: