Vandrestøvler | Salomon X Ultra 4 Mid GTXs Kelp / Black – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon X Ultra 4 Mid GTXs Kelp / Black – Mænd

DKK 1233.94 DKK 554.04

Salomon trekking støvle Salomon X Ultra 4 Mid GTX Mens er en vandrestøvle i "støvlette" klassen. Meget let og eminent støtte til ankler, samt god komfort og holdbarhed. Alt det kendte fra X Ultra serien. Den er lige så let som en trail-sko, m…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2637 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Salomon trekking støvle
Salomon X Ultra 4 Mid GTX Mens er en vandrestøvle i "støvlette" klassen. Meget let og eminent støtte til ankler, samt god komfort og holdbarhed. Alt det kendte fra X Ultra serien.
Den er lige så let som en trail-sko, men har alt du skal bruge til krævende terræn. GORE-TEX membran, vandafvisende, stabil sål med god greb og en komfort, som en meget tungere vandrestøvle.
Sålen er Salamons Contagrip® MA der er lavet, til at kunne stå fast og have greb, på de fleste overflader. Oven på sålen ligger EnergyCell mellemsål, der tager stødet fra de hårde trin op ad, eller nedad bakken. Inderst finder du OrthoLite® der yder god komfort, åndbarhed og bevægelsesfrihed.
På overfoden finder du SensiFit™ der ligger mellem foden og snørebåndene. Kappen former sig efter din fod og yder perfekt form, og komfort.
X Ultra
Hvis du kender X ultra serien, behøver vi ikke skrive mere, men kan tilføje at X Ultra 4 Mid GTX er opdateret med nyt "karosseri". ADV-C Chassis er med bedre ankelstøtte og support til foden, mens forfoden stadig har utrolig god bevægelsesfrihed.
Vægt: 425 gram
Materiale: PU coated læder
Membran: GORE-TEX
PVD-fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon X Ultra 4 Mid GTXs Kelp / Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: