Vandrestøvler | Salomon X Ultra Mid 3 Aeros Peat / Bungee Cord – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Salomon X Ultra Mid 3 Aeros Peat / Bungee Cord – Mænd

DKK 941.18 DKK 581.40

Salomon X Ultra Mid 3 Aero Vandrestøvle Teknisk og super åndbar Vandrestøvle til herre, med en sål der er ombygget med Contagrip TD yderst, Energy Cell mellemsål og Advanced Chassis støtte. X Ultra Mid 3 Aero har et skaft i 3D-Mesh, som…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2641 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Salomon X Ultra Mid 3 Aero Vandrestøvle
Teknisk og super åndbar Vandrestøvle til herre, med en sål der er ombygget med Contagrip TD yderst, Energy Cell mellemsål og Advanced Chassis støtte.
X Ultra Mid 3 Aero har et skaft i 3D-Mesh, som sikrer at fugten let kan komme ud af støvlerne, og åndbarheden er helt i top. Skaftet er forstærket med PU-belagt læder, og der sidder et højt beskyttende kantbånd, hele vejen omkring støvlen. Desuden er der en ekstra kraftig tå-beskyttende kappe, der sørger for at snuden ikke bliver ødelagt ved vandreture i groft terræn eller tæt underskov.
Ydersålen i Contagrip TD kvalitet er lavet i en gummiblanding der kan gribe på både våde og tørre overflader, og løse såvel som hårde vandrestier. Mellemsålen er lavet i Energy Cell EVA skum, som har en fjedrende effekt når du tager et skridt. Det høje energy-return i mellemsålen, får det til at føles som om du næsten bliver løftet frem. For at stabilisere foden yderligere, er X Ultra støvlen forsynet med Salomon’s Advanced Chassis, der hjælper med til at foden ikke bliver vredet, når du vandrer i kuperet og krævende terræner. Inde i støvlen ligger en Molded Ortholite indlægssål, som du kan tage ud og vaske.
X Ultra Mid 3 Aero er det ultimative bud på en allround Herre Vandrestøvle, som har en super god åndbarhed. Støvlens tekniske opbygning gør at den kan klare det mere krævende Trekking og Hiking, som du kan komme ud for når du vandrer i mange højdemeter, på ujævne bjergstier, eller i tæt beplantning og underskov. Fungerer godt i varme og solrige klimaer.
Contagrip TD
Energy Cell EVA
Advanced Chassis
Molded Ortholite
3D Mesh stof
Højt kantbånd
PU coatede læder-forstærkninger

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Salomon X Ultra Mid 3 Aeros Peat / Bungee Cord – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: