Vandrestøvler | Tevas Arrowood Riva Mid WP Turkish Coffee – Mænd

Tilbud

Vandrestøvler | Tevas Arrowood Riva Mid WP Turkish Coffee – Mænd

DKK 711.36 DKK 437.76

Teva Arrowood Vandtæt Vandrestøvle Halvhøj Vandrestøvle med vandtæt eVent membran og Vibram ydersål. Støvlet er lavet med forstærkninger i Nubuck ved både hæl og tåspids, samt med et kragtigt tekstil i pløsen og omkring ankelen. Ellers er støvlerne lav…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2645 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Teva Arrowood Vandtæt Vandrestøvle
Halvhøj Vandrestøvle med vandtæt eVent membran og Vibram ydersål.
Støvlet er lavet med forstærkninger i Nubuck ved både hæl og tåspids, samt med et kragtigt tekstil i pløsen og omkring ankelen. Ellers er støvlerne lavet hovedsageligt i en blød Fuldkernelæder, der både er vandtæt og åndbar. Desuden er støvlen forsynet med Teva’s egen eVent membran, for at sikre at du holder fødderne tørre. Der er desuden en blød lækker kvalitet omkring ankelen, på indersiden af støvlen.
Sålen er lavet af Vibram, der lavet nogle af de absolut bedste såler på markedet. Den er kraftig nok til at klare at komme i kuperet terræn, dog uden at være en specifik fjeld- eller bjergstøvle. Et fantastisk valg til vandreture i det Svenske vildnæs, på hærvejen Camino vandring, eller til mere allround og hverdagsbrug, hvis du er kræsen med hvilket fodtøj du udsætter dine fødder for. Mønsteret i ydersålen giver et godt greb både ved op- og nedstigninger. Mellemsålen er lavet i en meget stødabsorberende EVA kvalitet, hvor der er kraftig stødabsorbering i hælen, og en lettere stødabsorbering hele vejen ud under forfoden. Indlægssålen er i en blød PU kvalitet, og er både med til at optimere stødabsorbering og komfort, men er også en sål der holder faconen på lang sigt.
For at sikre at støvlerne sidder ordentlig fast på foden, er der 2 åbne hægter i kraftig metal, der gør det let at stramme støvlerne effektivt til, uden at du risikerer at rette hægterne ud. Støvlen er velegnet året rundt, når de kombineres med de rigtige sokker.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrestøvler | Tevas Arrowood Riva Mid WP Turkish Coffee – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: