Veste | Canada Goose Ladies Freestyle Vest II Black – Kvinder

Tilbud

Veste | Canada Goose Ladies Freestyle Vest II Black – Kvinder

DKK 1188.79 DKK 533.52

Klassisk dame dunvest fra Canada Goose Freestyle Vest II har en ny forbedret og lidt mere rummelig pasform, der gør det nemt at bruge den som …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2111 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Klassisk dame dunvest fra Canada Goose
Freestyle Vest II har en ny forbedret og lidt mere rummelig pasform, der gør det nemt at bruge den som ekstra lag og isolering. Pasformen er let taljeret og bliver understreget af buede syninger på fronten. I syningen der er gemt to håndlommer med lynlåslukning. Håndlommerne er foret med blød fleece, der gør det ekstra behageligt at varme hænderne i dem. indvendig har vesten en mindre sikkerhedslomme.
Vesten er skåret lidt længere bagtil, så den giver yderligere dækning og beskyttelse mod kulde. Kraven beskytter nakken, og har en behagelig glat linning, der gør at vesten glider godt henover de lag man har indenunder. foran ved lynlåsen er der et lag blødt børstet tricot, der beskytter hagen mod irritation fra lynlåsen.
Ydermaterialet er det slidstærke Arctic-Tech materiale, der også er vandafvisende. Materialet indeholder bomuld, og derfor vil det helt naturligt ændre farve og karakter efterhånden som man bruger det.
Freestyle Vest II er foret med 100%hvide andedun af nordamerikansk oprindelse. Dunene er et biprodukt fra slagteindustrien, ogCanada Goosegaranterer at dunene kommer fra ænder der ikke er plukket levende.
Dunene har en fyldvægt på 625 og det gør at Canada Goose kategoriserer Freestyle Vest II som TEI1.
Canada Goose Ladies Freestyle II vesten er ideel som yderste lag over en fleece eller en sweater, men fungerer også rigtig godt som et ekstra varmende mellemlag under en skaljakke.
Rummelig pasform
Fleeceforede håndlommer
Indvendig sikkerhedslomme
Vandafvisende Arctic Tech materiale
100% andedunsforing
TEI1 kategoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Canada Goose Ladies Freestyle Vest II Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: