Veste | Columbia Powder Lite Vests Black – Mænd

Tilbud

Veste | Columbia Powder Lite Vests Black – Mænd

DKK 798.91 DKK 492.48

Columbia Powder Lite letvægt herrevest Let outdoor vest til herre, med Fiberfor og termoreflekterende Omni-Heat belægning på indersiden. Powder Lite vesten er lavet i et vandafvisende Storm-Lite DP II materiale, der har en meget lav vægt og kan pakkes meget …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2811 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Powder Lite letvægt herrevest
Let outdoor vest til herre, med Fiberfor og termoreflekterende Omni-Heat belægning på indersiden.
Powder Lite vesten er lavet i et vandafvisende Storm-Lite DP II materiale, der har en meget lav vægt og kan pakkes meget kompakt sammen i bagagen. Vesten er god både som yderste lag i overgangssæsonerne, eller på en kølig sommeraften, samt som isolerende melemlag under f.eks. en skaljakke eller vinterjakke, når temperaturne virkelig begynder at falde.
Vesten kan pakkes sammen til at fylde næsten intet, så har du den med i bagagen på skiferie, vandretur eller andet Friluftsliv, er den let at hive frem når temperaturen daler. Vesten har en enkelt inderlomme, samt 2 udvendige lommer med lynlås. Pasformen er feminin og slank, så vesten nærmest smyger sig til kroppen.
Powder Lite Vest til mænd, har Fiberfor i asymetriske kanaler, der holder fibrene på plads. For at give bedst mulig udnyttelse af kropsvarmen, har vesten også Columbia’s egen Omni-Heat termoreflekterende belægning på indersiden.
100% Polyester Fiberfor
Omni-Heat Termofor
Storm-Lite DP II stof
Vandafvisende
Lommer med lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Columbia Powder Lite Vests Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: