Veste | Fjällräven Travellers MT Vests Dark Grey – Mænd

Tilbud

Veste | Fjällräven Travellers MT Vests Dark Grey – Mænd

DKK 883.73 DKK 513.00

Fjällräven Travellers MT Eco Vest Let og åndbar vest til herre, der har et væld af lommer på ydersiden. Travellers vesten er lavet i Fjällräven’s lette MT Eco stof, der er i 73% Polyamid i genanvendte mat…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2827 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Travellers MT Eco Vest
Let og åndbar vest til herre, der har et væld af lommer på ydersiden.
Travellers vesten er lavet i Fjällräven’s lette MT Eco stof, der er i 73% Polyamid i genanvendte materialer, kombineret med 27% Bomuld der er dyrket Økologisk.
På hoften er der dobbelte lommer på begge sider. Den ene med flap og topåbning, og den anden med lynlås og åbning i siden. På brystet er der også lommer på hver side, hvor den ene er dobbelt med side-indgang. Så Travellers MT Vesten har i alt 7 lommer på ydersiden.
Vesten kan både bruges som yderlag når du skal have en taktisk oppakning, i varme og solrige klimaer, hvor du ikke vil have for tykke lag på. Men vesten er også brugbar som del af en 3-lags konstruktion, hvor du i virkeligheden gerne vil have lidt ekstra isolering, uden at begrænse bevægelsesfriheden.
Hvis du skal bruge praktisk beklædning og udstyr til et aktivt liv i naturen, er du altid velkommen til at kontakte eller besøge Pro Outdoor i Holbæk, hvor vi gerne deler ud af både vejledning og inspiration, der kan hjælpe dig med at få en bedre oplevelse i naturen.
MT Eco materiale
73% Polyamid – Genanvendt
27% Bomuld – Økologisk
2-vejs lynlås i front
7 lommer
Åndbar
Hurtigtørrende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Fjällräven Travellers MT Vests Dark Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: