Veste | Patagonias Better Sweater Vest Dark Borealis Green – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Better Sweater Vest Dark Borealis Green – Mænd

DKK 892.62 DKK 588.24

Patagonia Better Sweater Vest Herrevest med en strikket yderside, og en inderside i blød børstet fleece. Den strikkede yderside giver vesten et mere klassisk og stilrent look, og den bløde fleece inderside er med til at optimere både de isolerende og fugtle…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2840 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Better Sweater Vest
Herrevest med en strikket yderside, og en inderside i blød børstet fleece.
Den strikkede yderside giver vesten et mere klassisk og stilrent look, og den bløde fleece inderside er med til at optimere både de isolerende og fugtledende evner i materialet. Vesten sørger for at varmen bliver koncentreret tæt inde omkring overkroppen.
Udvendigt sidder der håndlommer på begge sider, samt en enkelt brystlomme på venstre side. Alle lommerne kan lukkes med lynlås, så du ikke så let risikerer at tabe indholdet.
Patagonia’s Better Sweater Vest er fremstillet i 100% Polyester der komme fra genanvendte materialer, så produktionen efterlader et langt mindre CO2-aftryk på klimaet. Stoffet er Blue-Sign Approved, og ydermere syet under Fair-Trade Certificerede forhold.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af farvestoffer, kemikalier og finish der bruges i processen.
I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Blue-Sign Approved
Fair-Trade Certificeret
Strikket yderside
Fleece inderside
Håndlommer med lynlås
Flat Lock syninger

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Better Sweater Vest Dark Borealis Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: