Veste | Patagonias Better Sweater Vest Oar Tan – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Better Sweater Vest Oar Tan – Mænd

DKK 1521.90 DKK 601.92

Patagonia Better Sweater Vest, Fleecevest Better Sweater Vest fra Patagonia er en rigtig fed herrevest, som har en strikket yder…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2844 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Better Sweater Vest, Fleecevest
Better Sweater Vest fra Patagonia er en rigtig fed herrevest, som har en strikket yderside og en blød børstet fleece indvendigt.
Vestens strikkede yderside giver den et ganske stilrent og klassisk look, samtidig med at den bløde fleece inderside optimerer både de fugtledende og de isolerende egenskaber. Vestens opbygning sørger altså for at varmen bliver koncentreret tæt inde omkring overkroppen.
Udvendigt sidder der håndlommer på begge sider, samt en enkelt brystlomme på venstre side. Alle lommerne kan lukkes med lynlås, så du ikke så let risikerer at tabe indholdet.
Better Sweater Vest er fremstillet i 100% genanvendt polyester. Vesten er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er vesten også bluesign autoriseret, hvilket forpligter Patagonia til en så miljømæssig og menneskelig skånsom produktion som muligt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne vest eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
bluesign autoriseret
Fair Trade certificeret
Strikket yderside
Fleece inderside
Lavet af 100% genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Better Sweater Vest Oar Tan – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: