Veste | Patagonias Bivy Hooded Vest Dusky Brown – Kvinder

Tilbud

Veste | Patagonias Bivy Hooded Vest Dusky Brown – Kvinder

DKK 1179.90 DKK 506.16

Patagonia Bivy Dame Dunvest Varm og lækker Dunvest til kvinder, med en vandafvisende yderside og et Dunfor med en Fillpower på 600. Dunforet kommer fra Ande- og Gåsedun, der er genanv…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2124 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Bivy Dame Dunvest
Varm og lækker Dunvest til kvinder, med en vandafvisende yderside og et Dunfor med en Fillpower på 600.
Dunforet kommer fra Ande- og Gåsedun, der er genanvendt fra andre produkter for at give en mere klima- og dyrevenlig produktion. Dunene er syet ind i brede kanaler, der hjælper med til at holde dem bedre på plads omkring kroppen.
Ydersiden er lavet i 100% genanvendt Nylon ved skuldre og hætte, i en slidstærk Canvas vævning. Omkring kroppen er vesten i en lettere 100% Genanvendt Polyester i en DownProof Ripstop. Stoffet er behandlet med en DWR (Durable Water Repellency) yderside, så den bliver vandafvisende og godt kan modstå en byge eller lidt let regn. Hvis det er dagsregn kan du bare trække en skaljakke udover Patagonia’s Bivy Hooded Vest, og bruge vesten som et super varmt mellemlag.
Udvendigt er der 2 håndlommer hvor du kan varme hænderne. Desuden har vesten en inderlomme med lynlås, hvor du kan beskytte nogle af vigtigste ting.
Vesten er naturligvis Fair Trade syet. Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet.
Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold for alle ansatte under produktionen. Fair Trade støtter samtidig de Ulande, hvor mange af materialerne kommer fra. Det er lande, som ligger i Afrika, Asian samt Mellem- og Sydamerika. Så når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Genanvendte Ande- og Gåsedun
Fillpower 600
Top i Nylon Canvas
Bund i DownProof Ripstop Polyester
100% genanvendte materialer
DWR (Durable Water Repellency)
2 ydre Håndlommer
1 inderlomme med lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Bivy Hooded Vest Dusky Brown – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: