Veste | Patagonias Classic Retro-X Vest Bear Brown – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Classic Retro-X Vest Bear Brown – Mænd

DKK 748.98 DKK 492.48

Patagonia Mens Classic Retro-X Fleecevest Patagonia’s Classic Retro-X fleecevest er en tyk og vindtæt vest i Sherpa Pile Fleece. Der er altså tale om en både varm og fugttransporterende v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1885 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Classic Retro-X Fleecevest
Patagonia’s Classic Retro-X fleecevest er en tyk og vindtæt vest i Sherpa Pile Fleece. Der er altså tale om en både varm og fugttransporterende vest.
Classic Retro-X fleecevesten er lavet i Sherpa Fleeceaf 100% polyester med en vindtæt liner, også af 100% polyester, indeni. Årsagen til dette materiale er, at det har et ganske stort overfladeareal, hvilket både øger isoleringen og gør vesten hurtigttørrende. 50% af den anvendte polyester er genanvendt, så produktionens CO2-aftryk er markant lavere end normalt.
Vesten er behandlet med Patagonia’s HeiQ Fresh odor control, som minimerer lugtgener ved længere tids brug. Vesten er altså perfekt til vandreturen eller andre tidspunkter, hvor du ikke har de bedste muligheder for tøjvask.
Foran på vesten er en brystlomme med lynlås. Brystlommen er beskyttet med et 100% Nylon panel, som er behandlet med DWR (Durable Water Repellency), så lommen både er slidstærk og vandafvisende. Udover brystlommen er der to sidelommer, som også har lynlås.
Patagonia’s Classic Retro-X fleecevest er Fair Trade syet i Vietnam. Fair Trade sikrer anstændige arbejdsvilkår for fabriksmedarbejderne. Når du køber Fair Trade produkter støtter du altså nogle af de lavest lønnede professioner.
Sherpa Fleece
sidelommer med lynlås
Vandafvisende og slidstærk brystlomme
Full zip
100% Polyester – 50% Genanvendt
Fair Trade

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Classic Retro-X Vest Bear Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: