Veste | Patagonias Classic Retro-X Vest New Navy – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Classic Retro-X Vest New Navy – Mænd

DKK 984.96 DKK 540.36

Patagonia Retro-X Pile Fleecevest Vindtæt fleecevest i en tyk og plysset Sherpa Pile Fleece, der både isolerer og har gode fugtledende egens…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2852 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro-X Pile Fleecevest
Vindtæt fleecevest i en tyk og plysset Sherpa Pile Fleece, der både isolerer og har gode fugtledende egenskaber
Classic Retro-X Vesten har Patagonia’s HeiQ Fresh odor control, der hjælper med til at minimere luftgener, hvis du bruger trøjen i længere tid af gangen. Har du den f.eks. med på vandretur og andre rejser til fjerne egne, er det jo ikke altid muligt at vaske tøjet regelmæssigt. Vesten har håndlommer med lynlås på siderne, og en enkelt brystlomme på venstre side, der også er med lynlås. Brystlommen er forstærket med et 100% Nylon panel, der ydermere er DWR behandlet (Durable Water Repellency), så indholdet i lommen er bedre beskyttet imod regn og sne.
Ydersiden i Sherpa Fleece er lavet i 100% Polyester, og materialet har et stort overflade areal der både optimerer varmen og den hurtigtørrende evne. Indvendigt har trøjen en Vindtæt Liner, der også er lavet i 100% Polyester.
For at efterlade et langt mindre CO2-aftryk på klimaet, har Patagonia fremstillet denne vest i 50% genanvendt Polyester.
Patagonia’s Classic Retro-X vest er perfekt både som yderlag i overgangssæsonerne, på en kold og blæsende sommeraften, eller som det ultimative mellemlag under f.eks. en vandtæt skaljakke eller varm vinterjakke.
Patagonia’s Classic Retro-X vest er fremstillet i Vietnam under Fair Trade Certificerede forhold, der sikrer at arbejderne får bedre løn- og arbejdsforhold. Så vælger du at købe Fair Trade Certificerede produkter, er du derfor også med til at støtte nogle af de lavest lønnede professioner i udviklingslande.
Sherpa Fleece
Vindtæt Lining
Håndlommer med lynlås
Brystlomme m. lyn og DWR
Full Zip og høj krave
Fair Trade Certificeret
100% Polyester – 50% genanvendt
100% Nylon forstærkninger

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Classic Retro-X Vest New Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: