Veste | Patagonias Down Sweater Vest Balkan Blue – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Down Sweater Vest Balkan Blue – Mænd

DKK 1368.68 DKK 588.24

Letvægt Patagonia Herre Dunvest Rigtig lækker dunvest fra Patagonia, som er super let og vindtæt, og som er l…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2740 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Letvægt Patagonia Herre Dunvest
Rigtig lækker dunvest fra Patagonia, som er super let og vindtæt, og som er lavet i 100 % genbrugs polyester. Vesten er syet med ripstop teknologi, hvilket forhindrer et mindre hul i at blive større. Den har en 800 fill-power, og dunene der er anvendt er NSF certificerede, hvilket betyder at fuglene har levet et godt og anstændigt liv. Vesten er desuden fair trade syet, og er med DWR (durable water repellent) finish, hvilket betyder at den er vandafvisende, og godt kan tåle en let byge. Der er to sidelommer, samt en inderlomme.
Vidste du at:
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker, cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Vi sætter en stor ære i at give jer den bedste vejledning til dine outdoor eventyr.
Letvægts Dunvest
NSF Certificerede Dun
800 Fill-Power
Vindtæt
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Down Sweater Vest Balkan Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: