Veste | Patagonias Down Sweater Vest Dark Borealis Green – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Down Sweater Vest Dark Borealis Green – Mænd

DKK 813.96 DKK 471.96

Letvægt Patagonia Herre Dunvest Rigtig lækker dunvest fra Patagonia, som er super let og vindtæt, og som er lavet i 100 % genbrugs polyester. Vesten er syet med ripstop teknologi, hvilket forhindrer et mindre …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2744 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Letvægt Patagonia Herre Dunvest
Rigtig lækker dunvest fra Patagonia, som er super let og vindtæt, og som er lavet i 100 % genbrugs polyester. Vesten er syet med ripstop teknologi, hvilket forhindrer et mindre hul i at blive større. Den har en 800 fill-power, og dunene der er anvendt er NSF certificerede, hvilket betyder at fuglene har levet et godt og anstændigt liv. Vesten er desuden fair trade syet, og er med DWR (durable water repellent) finish, hvilket betyder at den er vandafvisende, og godt kan tåle en let byge. Der er to sidelommer, samt en inderlomme.
Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold for alle ansatte under produktionen.
Fair Trade støtter samtidig de Ulande, hvor mange af materialerne kommer fra. Det er lande som ligger i Afrika, Asian samt Mellem- og Sydamerika. Det sikrer at landet og de ansatte ikke bliver underbetalt og dermed hjælper Patagonia med udviklingen af Ulandene. Så når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande
Kig forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, og se vores store udvalg af Patagonia og andre lækre outdoor varer i butikken. Vi har ikke alle varer online på webshoppen, men du kan altid tage kontakt hvis du måtte have en forespørgsel, eller ønsker vejledning til hvilket hvilket udstyr vi ville anbefale. Vi sætter en stor ære i at klæde dig så godt på som muligt til dine outdoor eventyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
Letvægts Dunvest
NSF Certificerede Dun
800 Fill-Power
Vindtæt
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Down Sweater Vest Dark Borealis Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: