Veste | Patagonias Hi-Loft Down Hooded Vest Woolly Blue – Kvinder

Tilbud

Veste | Patagonias Hi-Loft Down Hooded Vest Woolly Blue – Kvinder

DKK 1385.10 DKK 547.20

Patagonia Hi-Loft Dunvest Stilren dunvest fra Patagonia, som er super let og vindtæt, og som er lavet i 100 % genbrugs polyester. Vesten er syet med ripstop teknologi, hvilket forhindrer et mindre hul i at blive større. Den har en 800 fill-power, og du…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2101 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Hi-Loft Dunvest
Stilren dunvest fra Patagonia, som er super let og vindtæt, og som er lavet i 100 % genbrugs polyester. Vesten er syet med ripstop teknologi, hvilket forhindrer et mindre hul i at blive større. Den har en 800 fill-power, og dunene er 100 % genbrugs dun, der er anvendt NSF certificerede dun, hvilket betyder at fuglene har levet et godt og anstændigt liv. Vesten er desuden fair trade syet, og er med DWR (durable water repellent) finish, hvilket betyder at den er vandafvisende, og godt kan tåle en let byge. Der er to sidelommer, samt en inderlomme, og der er naturligvis en hætte på vesten, som produkt navnet også antyder.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Letvægts Dunvest med hætte
NSF Certificerede Dun
800 Fill-Power
Vindtæt
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Hi-Loft Down Hooded Vest Woolly Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: