Veste | Patagonias Hi-Loft Down Vest Owl Brown – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Hi-Loft Down Vest Owl Brown – Mænd

DKK 923.40 DKK 506.16

Patagonia Hi-Loft Herre Dunvest Varm herre Dunvest med en Ripstop yderside der er DWR behandlet, og et Dunfor i genanvendte dun med en Fillpower på 600. Dunen…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2874 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Hi-Loft Herre Dunvest
Varm herre Dunvest med en Ripstop yderside der er DWR behandlet, og et Dunfor i genanvendte dun med en Fillpower på 600.
Dunene er syet ind i kanaler der bedre holder dem på plads i vesten, og giver en jævn varmefordeling. Der er 2 udvendige håndlommer med lynlås, samt en inderlomme der kan fungere som pakpose, hvis du vil pakke vesten ned i f.eks. rygsækken.
Ydersiden er lavet i 100% Genanvendt Polyester, og har fået en DWR finish der gør den vandafvisende og vindtæt. Hi-Loft Down Vesten kan strammes ind omkring hoften, for bedre at holde den varme luft inde i vesten.
Dunene i Patagonia’s Hi-Loft Down Vest er genanvendte, for at sikre en mere bæredygtig fremstilling. Materialerne er desuden Bluesign Approved så fremstilling efterlader det mindst mulige aftryk på miljøet, samt syet under Fair Trade Certificerede forhold, hvor der er fokus på at både bønder og fabriksarbejdere, får en bedre løn og arbejdsforhold.
Hvis du vil vide mere om de skridt Patagonia tager, for at deres produktion giver det mindst mulige klimaaftryk, kan du læse meget mere HER
Herre Dunvest
Fillpower 600
Genanvendte Dun
Ripstop yderside
DWR Behandlet
100% Genanvendt Polyester
Fair Trade Certificeret
Bluesign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Hi-Loft Down Vest Owl Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: