Veste | Patagonias Nano Puff Vest Black – Kvinder

Tilbud

Veste | Patagonias Nano Puff Vest Black – Kvinder

DKK 1231.20 DKK 506.16

Patagonia Womens Nano Puff Vest, Dunvest Patagonia Nano Puff Vest er en varm, vindtæt og vandafvisende vest i super høj kvalitet. Patagonia har, som altid, et stort fokus på bæredygtighed i deres produktion. Dette ses …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2134 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Womens Nano Puff Vest, Dunvest
Patagonia Nano Puff Vest er en varm, vindtæt og vandafvisende vest i super høj kvalitet.
Patagonia har, som altid, et stort fokus på bæredygtighed i deres produktion. Dette ses blandt andet på, at yderskallen er lavet i 100% genbrugt ripstop polyester, som er behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellency). Vesten er altså både meget slidstærk og vandafvisende.
Udover disse egenskaber er vesten også dejligt varm. Den er foret med 60-g Primaloft Gold Insulation Eco P.U.R.E (Produced Using ReducedEmissions) Technology. Dette er et syntetisk for, som varmer utroligt godt. Også foret er bæredygtigt, idet der er tale om 100% post-forbruger genbrugt polyester, som er produceret med P.U.R.E teknologien, som skærer CO2-udledningen med op til 70%!
Med dette for får du en fantastisk varme til vægt ratio, samt evnen til at holde dig varm – Selv når vesten er våd.
Lynlåsen langs midten har en fugttransporterende konstruktion med storm flap og garage ved hagen, så der hverken kommer vand ind eller huden irriteres.
Vesten har et to sidelommer til at varme hænderne eller opbevare mindre ting. Derudover har vesten en indvendig lynlåslomme, som kan bruges til at pakke vesten samme i , så den fylder meget lidt. Når vesten er pakket sammen har den et loop, så den er lige til at sætte fast på en anden taske med en karabin.
Vesten er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer arbejderne gode og fair vilkår, og bluesign godkendt, hvilket forpligter Patagonia til at opretholde en miljøvenlig produktion.
Lavet i 100% genbrugt polyester
Foret med 60-g Primaloft Gold Insulation Eco P.U.R.E
Fair Trade certificeret
bluesign godkendt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Nano Puff Vest Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: