Veste | Patagonias Nano Puff Vest Kelp Forest – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Nano Puff Vest Kelp Forest – Mænd

DKK 1177.85 DKK 554.04

Patagonia Nano Puff Vest, Herre Dunvest Patagonia Nano Puff er en komfortabel, varm, vindtæt og vandafvisende vest i utrolig høj kvalitet….

På lager

Varenummer: C.3905/TO2887 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Nano Puff Vest, Herre Dunvest
Patagonia Nano Puff er en komfortabel, varm, vindtæt og vandafvisende vest i utrolig høj kvalitet.
Der er tale om en ganske varm vest, da den er foret med Primaloft 60-g Gold Insulation Eco P.U.R.E (Produced Using Reduced Emissions) Technology. Det er altså et syntetisk for, som isolerer afsindig godt. Derudover er det et bæredygtigt for, eftersom det er produceret af 100% post-forbruger genbrugspolyester. Foret bliver så produceret med P.U.R.E teknologien, som mindsker CO2-udledningen med op til hele 70%!
Dette for er utrolig let og varmt, selv når det regner.
Langs midten er en lynlås, som har en fugttransporterende konstruktion med både storm flap og "garage" ved hagen, så huden ikke irriteres og vand holdes ude.
Vesten har en sidelomme på hver side, som du kan varme hænderne i eller opbevare mindre ting. Derudover har vesten en inderlomme med lynlås, som også kan bruges til at pakke vesten sammen i, så den kan komprimeres til en lille størrelse. Når vesten er pakket sammen har den et smart loop, så den er lige til at sætte på en taske med en karabin.
Patagonia har et stort fokus på bæredygtighed i deres produktion, hvilket blandt andet ses på, at yderdelen er lavet i 100% genbrugt ripstop polyester, som er behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellency), som gør den både slidstærk og vandafvisende.
Vesten er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer arbejderne gode og fair vilkår, og bluesign godkendt, som forpligter Patagonia til at opretholde en miljøvenlig produktion.
Lavet i 100% genbrugt polyester
Foret med 60-g Primaloft Gold Insulation Eco P.U.R.E
Fair Trade certificeret
bluesign godkendt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Nano Puff Vest Kelp Forest – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: