Veste | Patagonias Retro Pile Vest Bear Brown – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Retro Pile Vest Bear Brown – Mænd

DKK 974.70 DKK 506.16

Shearling Pile Fleecevest til mænd Varm og komfortabel Shearling Fleece fra Patagonia produceret af 100% genanvendt Polyester. Vesten har 3 lommer i alt, en brystlomme på venstre side og 2 håndlommer. Lynlåsen er solid og holdbar. Den foldbare krave er …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2892 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Shearling Pile Fleecevest til mænd
Varm og komfortabel Shearling Fleece fra Patagonia produceret af 100% genanvendt Polyester.
Vesten har 3 lommer i alt, en brystlomme på venstre side og 2 håndlommer. Lynlåsen er solid og holdbar. Den foldbare krave er praktisk i alt slags vejr. Når kraven er foldet ned giver det en mere luftig følelse, og hvis kraven er foldet op afskærmer den nakken og halsen fra vind og vejr.
Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så det stadig er komfortabelt, hvis du har en tung rygsæk på. Vesten passer perfekt til mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke, fordi syningerne er Flat-Seam, som mindsker gener ved friktionen. Vesten passer også perfekt som yderste lag, når man gerne vil have muligheden for at have et ekstra isolerende lag med, hvis det skulle bliver koldere hen af dagen. Vesten holder på varme helt inde omkring kroppens indre organer, og giver dig stadig med en befriende bevægelsesfrihed.
Patagonia har valgt at få fremstillet Retro Pile vesten i genanvendte materialer, for på den måde at hjælpe med til at støtte op om en mere miljøvenlig produktion. Materialerne er Blue Sign Approved , hvilket hjælper med at reducere forbruget af ressourcer i produktionen. Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish der bruges i processen.
Fleecevesten er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi. Fair Trade sikrer gode forhold til alle arbejdere under fremstillingen af produktet.
Shearling Pile Fleece
Håndlommer m. lyn
Brystlomme m. lyn
Halvhøj krave
100% genanvendt Polyester
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Retro Pile Vest Bear Brown – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: