Veste | Patagonias Retro Pile Vest Black – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Retro Pile Vest Black – Mænd

DKK 1101.24 DKK 471.96

Shearling Pile Fleecevest til mænd Tyk og vamset Fleecevest i en Shearling Pile fleece som er fremstillet i 100% genanvendt Polyester. Vesten har 2 håndlommer samt en brystlomme på venstre side, der alle sammen er med…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2898 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Shearling Pile Fleecevest til mænd
Tyk og vamset Fleecevest i en Shearling Pile fleece som er fremstillet i 100% genanvendt Polyester.
Vesten har 2 håndlommer samt en brystlomme på venstre side, der alle sammen er med lynlås. Der er gennemgående lyn i fronten, og med en halvhøj krave du kan lukke helt op om halsen.
Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så de ikke generer hvis du har en tung pakvægt i rygsækken. Syningerne er Flat-Seam der desuden også minimerer gener ved friktionen, så vesten er helt perfekt til mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke – Eller for den sags skyld som yderste lag, når du vil kunne variere med et let ekstra isolerende lag, som temperaturerne skifter i løbet af dagen. Vesten sørger for varme helt inde omkring kroppens indre organer, og efterlader dig stadig med en uovertruffen bevægelsesfrihed.
Patagonia har valgt at få fremstillet Retro Pile vesten i genanvendte materialer, for på den måde at hjælpe med til at støtte op om en mere miljøvenlig produktion. Materialerne er Blue Sign Approved, samt syet under Fair Trade Certificerede forhold, som støtter bedre løn- og arbejdsforhold i 3. verdens udviklingslande.
Shearling Pile Fleece
Håndlommer m. lyn
Brystlomme m. lyn
Halvhøj krave
100% genanvendt Polyester
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Retro Pile Vest Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: