Veste | Patagonias Retro Pile Vest Dark Borealis Green – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Retro Pile Vest Dark Borealis Green – Mænd

DKK 1179.90 DKK 506.16

Shearling Pile Fleecevest til mænd Tyk og vamset Fleecevest i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester. Vesten har 3 lommer i alt, en brystlomme på venstre side og 2 håndlommer. Alle lommerne er med ly…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2904 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Shearling Pile Fleecevest til mænd
Tyk og vamset Fleecevest i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester.
Vesten har 3 lommer i alt, en brystlomme på venstre side og 2 håndlommer. Alle lommerne er med lynlås. Den gennemgående lynlås gør det nemt at lyne op og ned. Kraven kan både foldes ned, men den kan også foldes op så den sidder tæt til nakken, hvor den beskytter mod vind og vejr.
Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så det stadig er komfortabelt, hvis du har en tung rygsæk på. Syningerne er Flat-Seam der desuden også minimerer gener ved friktionen, så vesten er helt perfekt til mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke. Vesten passer også perfekt som yderste lag, når man gerne vil have muligheden for at have et ekstra isolerende lag med, hvis det skulle bliver koldere hen af dagen. Vesten sørger for varme helt inde omkring kroppens indre organer, og efterlader dig stadig med en uovertruffen bevægelsesfrihed.
Patagonia har valgt at få fremstillet Retro Pile vesten i genanvendte materialer, for på den måde at hjælpe med til at støtte op om en mere miljøvenlig produktion. Materialerne er både Blue Sign Approved og fremstillet ved Fair Trade Certificerede forhold, dette sikrer gode forhold under produktionen af vesten, men hjælper også med at støtte de fattige lande, hvor resourcerne kommer fra.
Shearling Pile Fleece
Håndlommer m. lyn
Brystlomme m. lyn
Halvhøj krave
100% genanvendt Polyester
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Retro Pile Vest Dark Borealis Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: