Veste | Patagonias Retro Pile Vest Pelican – Kvinder

Tilbud

Veste | Patagonias Retro Pile Vest Pelican – Kvinder

DKK 1504.80 DKK 595.08

Retro Pile Fleecevest fra Patagonia Tyk og vamset Termovest, i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester. Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så de ikke generer…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2140 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Retro Pile Fleecevest fra Patagonia
Tyk og vamset Termovest, i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester.
Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så de ikke generer hvis du har en tung pakvægt i rygsækken. Syningerne er Flat-Seam der desuden også minimerer gener ved friktionen, så vesten er helt perfekt til mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke – Eller for den sags skyld som yderste lag, når du vil kunne variere med et let ekstra isolerende lag, som temperaturerne skifter i løbet af dagen. Vesten sørger for varme helt inde omkring kroppens indre organer, og efterlader dig stadig med en uovertruffen bevægelsesfrihed.
Vesten har 2 håndlommer samt en brystlomme på venstre side, der alle sammen er med lynlås. Der er gennemgående lyn i fronten, og vesten har også en høj krave så man kan afskærme nakken og halsen for vind og vejr
Patagonia Retro Pile er både fremstillet Blue Sign autoriseret og er syet Fair Trade. Fair Trade garantien sikre dig som kunde, at alle arbejdere under produktionen af produktet har haft gode forhold. Patagonia har i mange år arbejdet på at gøre flest mulige af deres produkter Fair Trade for at sætte fokus på bæredygtig produktion og bæredygtighed inden for miljøet.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af farvestoffer, kemikalier og finish der bruges i processen.
I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Shearling Pile Fleece
Håndlommer m. lyn
Brystlomme m. lyn
Halvhøj krave
100% genanvendt Polyester
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Retro Pile Vest Pelican – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: