Veste | Patagonias Retro Pile Vest Piton Purple – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Retro Pile Vest Piton Purple – Mænd

DKK 1350.90 DKK 533.52

Patagonia Retro Pile Fleecevest Tyk og vamset Fleecevest i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester. Retro Pi…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2756 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile Fleecevest
Tyk og vamset Fleecevest i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester.
Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så de ikke generer hvis du har en tung pakvægt i rygsækken. Syningerne er Flat-Seam der desuden også minimerer gener ved friktionen, så vesten er helt perfekt til mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke – Eller for den sags skyld som yderste lag, når du vil kunne variere med et let ekstra isolerende lag, som temperaturerne skifter i løbet af dagen. Vesten sørger for varme helt inde omkring kroppens indre organer, og efterlader dig stadig med en uovertruffen bevægelsesfrihed.
Vesten har 2 håndlommer samt en brystlomme på venstre side, der alle sammen er med lynlås. Der er gennemgående lyn i fronten, og med en halvhøj krave du kan lukke helt op om halsen.
Patagonia har valgt at få fremstillet Retro Pile vesten i genanvendte materialer, for på den måde at hjælpe med til at støtte op om en mere miljøvenlig produktion. Materialerne er Blue Sign Approved, samt syet under Fair Trade Certificerede forhold, som støtter bedre løn- og arbejdsforhold i 3. verdens udviklingslande.
Shearling Pile Fleece
Håndlommer m. lyn
Brystlomme m. lyn
Halvhøj krave
100% genanvendt Polyester
Blue Sign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Retro Pile Vest Piton Purple – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: