Veste | Patagonias Retro Pile Vest Rosehip – Kvinder

Tilbud

Veste | Patagonias Retro Pile Vest Rosehip – Kvinder

DKK 1094.40 DKK 540.36

Retro Pile Fleecevest fra Patagonia Tyk og vamset Termovest, i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester. Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så de ikke generer hvis du …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2142 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Retro Pile Fleecevest fra Patagonia
Tyk og vamset Termovest, i en Shearling Pile fleece der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester.
Retro Pile vesten har syninger der er placeret off-set over skuldrene, så de ikke generer hvis du har en tung pakvægt i rygsækken. Syningerne er Flat-Seam der desuden også minimerer gener ved friktionen, så vesten er helt perfekt til mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke – Eller for den sags skyld som yderste lag, når du vil kunne variere med et let ekstra isolerende lag, som temperaturerne skifter i løbet af dagen. Vesten sørger for varme helt inde omkring kroppens indre organer, og efterlader dig stadig med en uovertruffen bevægelsesfrihed.
Vesten har gennemgående lyn i fronten, og med en halvhøj krave du kan lukke helt op om halsen. Der er 2 håndlommer samt en enkelt brystlomme på venstre side, der alle sammen er med lynlås.
Patagonia har valgt at få fremstillet Retro Pile fleece vesten i genanvendte materialer, for på den måde at hjælpe med til at støtte op om en mere miljøvenlig produktion. Materialerne er Bluesign Approved, samt syet under Fair Trade Certificerede forhold, som støtter bedre løn- og arbejdsforhold i 3. verdens udviklingslande.
Shearling Pile Fleece
Håndlommer m. lyn
Brystlomme m. lyn
Halvhøj krave
100% genanvendt Polyester
Bluesign Approved
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Retro Pile Vest Rosehip – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: