Veste | Patagonias Reversible Bivy Down Vest Fox Red – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Reversible Bivy Down Vest Fox Red – Mænd

DKK 987.70 DKK 513.00

Patagonia Dunvest med Sherpa Pile Fleece Vendbar Dunvest med en Fillpower på 600, hvor den ene side er med vandafvisende…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2763 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Dunvest med Sherpa Pile Fleece
Vendbar Dunvest med en Fillpower på 600, hvor den ene side er med vandafvisende DWR behandling og den anden side har et puffy Pile Fleece.
Patagonia’s Reversibly Bivy Down vest er lavet med genanvendte Dun, der kommer fra ande- og gåsedun. Dunforet har en Fillpower på 600, så vesten giver en super god varme tæt inde omkring kroppen.
Den ene side (grå) er syet i 100% Genanvendt Polyester, og er forsynet med en DWR (Durable Water Repellency) behandling der gør vesten vandafvisende. Skulderpartiet har en stærkere slidflade i genanvendt Nylon, så vesten f.eks. er med med en rygsæk.
Den anden side (offwhite) er lavet i en blød Pile Fleece, som du enten kan vælge at have ind imod kroppen, eller vende vesten om. Fleecen er i 100% Polyester, hvoraf 70% kommer fra genanvendte materialer.
Begge sider har adgang til håndlommerne med microfleece foring, hvor du kan varme fingrene. Men fleece-siden har også en brystlomme, der derfor både kan fungere som yder- eller inderlomme, afhængig af hvad vej du vender vesten.
Bivy Down Vest har en Drop-Tail syning, der gør at den er en lille smule længere på ryggen, så den bedre dækker lænden når du bukker eller strækker dig.
Patagonia’s Bivy Down Vest er naturligvis både syet Fair Trade og produceret med Blue-Sign Approved materialer. Dette sikrer at alle arbejdere under produktionen af vesten har haft gode forhold. Det sikrer også at miljøaftrykket er så småt så muligt.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af farvestoffer, kemikalier og finish der bruges i processen.
I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Shell side
DWR (Durable Water Repellency)
100% Genanvendt Polyester
600 Fillpower Dunfor
Håndlommer
Fleece side
Pile Fleecefor
100% Polyester (70% genanvendt)
Håndlommer og Brystlomme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Reversible Bivy Down Vest Fox Red – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: