Veste | Patagonias Reversible Bivy Down Vest New Navy – Mænd

Tilbud

Veste | Patagonias Reversible Bivy Down Vest New Navy – Mænd

DKK 984.96 DKK 540.36

Patagonia Dunvest med Sherpa Pile Fleece Vendbar Dunvest med en Fillpower på 600, hvor den ene side er med vandafvisende DWR behandling og den anden side har et…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2770 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Dunvest med Sherpa Pile Fleece
Vendbar Dunvest med en Fillpower på 600, hvor den ene side er med vandafvisende DWR behandling og den anden side har et puffy Pile Fleece.
Patagonia’s Reversibly Bivy Down vest er lavet med genanvendte Dun, der kommer fra ande- og gåsedun. Dunforet har en Fillpower på 600, så vesten giver en super god varme tæt inde omkring kroppen.
Den ene side (blå) er syet i 100% Genanvendt Polyester, og er forsynet med en DWR (Durable Water Repellency) behandling der gør vesten vandafvisende. Skulderpartiet har en stærkere slidflade i genanvendt Nylon, så vesten f.eks. er med med en rygsæk.
Den anden side (offwhite) er lavet i en blød Pile Fleece, som du enten kan vælge at have ind imod kroppen, eller vende vesten om. Fleecen er i 100% Polyester, hvoraf 70% kommer fra genanvendte materialer.
Begge sider har adgang til håndlommerne med microfleece foring, hvor du kan varme fingrene. Men fleece-siden har også en brystlomme, der derfor både kan fungere som yder- eller inderlomme, afhængig af hvad vej du vender vesten.
Bivy Down Vest har en Drop-Tail syning, der gør at den er en lille smule længere på ryggen, så den bedre dækker lænden når du bukker eller strækker dig.
Vesten erer naturligvis både Fair Trade syet og Blue Sign certificeret. Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet. Fair Trade sikrer rettigheder og ordentlige forhold til alle arbejdere under produktionen, samtidig med at de støtter de ulande, hvor nogle af deres materialer kommer fra.
Shell side
DWR (Durable Water Repellency)
100% Genanvendt Polyester
600 Fillpower Dunfor
Håndlommer
Fleece side
Pile Fleecefor
100% Polyester (70% genanvendt)
Håndlommer og Brystlomme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Veste | Patagonias Reversible Bivy Down Vest New Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: