Vinterjakker | Canada Goose Ladies Kensington Parka Navy – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Canada Goose Ladies Kensington Parka Navy – Kvinder

DKK 961.70 DKK 499.32

Canada Goose Dame Kensington En moderne, men samtidig klassisk udseende, Parka fra Canada Goose. Canada Goose Ladies Kensington Parka er en Dameja…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2587 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Canada Goose Dame Kensington
En moderne, men samtidig klassisk udseende, Parka fra Canada Goose.
Canada Goose Ladies Kensington Parka er en Damejakke til de koldeste og mest krævende situationer. Konstrueret med et unikt tillukningssystem i ærmer og omkring lænd og ryg, som holder varmen inde og kulden ude.
Hætten har tunnel design og kommer med justerbar wire i kanten. Pelskanten på hætten kommer fra Canadisk Coyote, der er skudt på jagt. dette betyder der er ikke to pelskanter der er helt ens, og det gør hver enkelt jakke unik. Parkaen er fyldt med 100% Andedun der garanteres ikke at komme fra levende plukkede ænder.
Parkaen er lavet i Poly-Cotton Arctic-Tech materiale, som er behandlet med en Teflon® imprægnering,det gør jakken meget kraftigt vandafvisende. Desuden er dette materiale utroligt slidstærkt. Kensington Parka har en kraftig YKK lynlås, vindflap der bliver holdt på plads af flotte militær knapper. Slidserne bagpå jakken kan lukkes med trykknapper. Parkaen har fire lommer på fronten, to fleece forede sidelommer og to inderlommer, sikrer at du har plads til alt udstyret.
Pro-Outdoor.dk er Autoriseret Canada Goose forhandler, og det er din garanti for ægte Canada Goose jakker.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Canada Goose Ladies Kensington Parka Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: