Vinterjakker | Canada Goose Ladies Sherbrooke Parka Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Canada Goose Ladies Sherbrooke Parka Black – Kvinder

DKK 1411.78 DKK 581.40

Varm og alsidig Sheerbrooke Parka fra Canada Goose Sheerbrooke Parkaen har en knælang slank pasform med to skrå håndvarmer lommer der understreger den slanke pasform. Parkaen har en ekstra høj, og ekstra foret krave der giver ekstra varme og komfo…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2636 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Varm og alsidig Sheerbrooke Parka fra Canada Goose
Sheerbrooke Parkaen har en knælang slank pasform med to skrå håndvarmer lommer der understreger den slanke pasform. Parkaen har en ekstra høj, og ekstra foret krave der giver ekstra varme og komfort.
Hætten er også foret og kan justeres trinløst for optimal pasform og varme. Ved hættens kant er der en tynd wire der giver mulighed for at forme hætten præcist efter dit ansigt, så du opnår den bedste beskyttelse mod kold vind. Den aftagelig pelskant giver ekstra beskyttelse mod vind og snefygning. Pelskanten er lavet af canadisk coyote der er nedlagt på jagt af specielt certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet.
Foringen er 100% hvide andedun af nordamerikansk oprindelse. Dunene er et biprodukt fra den fødevareindustrien, og Canada Goosegaranterer at dunene ikke kommer fra ænder der er plukket levende.
Sheerbrooke Parka har en yderside af Canada Gooses eget Arctic Tech materiale, det er teflon behandlet for at gøre det kraftigt vandafvisende.Stoffet er slidstærkt og stopper også effektivt kold vind. Indvending har parkaen en glat linning der mindsker friktionen med dit øvrige tøj og gør parkaen meget behagelig at bevæge sig i.
Ved håndleddene har parkaen kraftige strikkede manchetter med tommefinger hul der holder ekstra godt på varmen inde i parkaen. Derudover er der en vendbar strop med refleks der holdes fast med en knap ved håndleddene. Vagpå hætten er der også et refleksbånd der øger synligheden i de mørke vintermåneder.
Parkaens design og dunforing gør at Canada Goose kategoriserer Sheerbrooke Parka somTEI4 hvilket gør den velegnet til både en dansk vinter og koldere vejr.
Sheerbroke Parka fra Canada Goose kombinerer en feminint og stilrent udseende med funktionalitet og en varm dunforing og vil være en god makker til diverse vintereventyr.
Knælang slank pasform
Høj dunforet krave
Justerbar dunforet hætte
Aftagelig Pelskant
Foring af 100% hvide andedun
Arctic Tech ydermateriale der er kraftigt vandafvisende
Smarte refleksdetaljer
Kategoriseret som TEI 4

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Canada Goose Ladies Sherbrooke Parka Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: