Vinterjakker | Canada Gooses Expedition Parka Military Green – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Canada Gooses Expedition Parka Military Green – Mænd

DKK 1444.61 DKK 595.08

Klassisk Expedition Parka vinterjakke fra Canada Goose OBS: Expedition Parka er ret stor i størrelsen, og de fleste ender med at vælge en størrelse mindre end de er vant til. Husk dette når du vælger størrelse på din Canada Goose Exped…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2722 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Klassisk Expedition Parka vinterjakke fra Canada Goose
OBS: Expedition Parka er ret stor i størrelsen, og de fleste ender med at vælge en størrelse mindre end de er vant til. Husk dette når du vælger størrelse på din Canada Goose Expedition Parka.
Expedition Parka har en yderside i Canada Gooses eget Arctic Tech stof der både er slidstærkt og har fået en teflon coating så det er kraftigt vandafvisende. Da den oprindeligt er udviklet som arbejdsjakke til forskerne på den arktiske McMurdo forskningsstation har den mange funktionelle detaljer heriblandt fire store udvendige paklommer med indbygget fleeceforede håndvarmer lomme.Derudover er der en lille lomme på hvert ærme.
Parkaen er foret med dun, som med sin uovertrufne isoleringsevne, giver den bedste varme i forhold til vægt og fylde. Dunene er 100% hvide andedun og er et biprodukt fra den canadiske fødevareindustri. Canada Goose garanterer at dunene ikke kommer fra ænder der er plukket levende.
Expedition Parka har en praktisk tunnelformet hætte, der let kan justeres for optimal pasform. Langs den aftagelig pelskant sidder der en tynd wire, der gør det muligt at forme hættens kant helt tæt til ansigtet, og beskytte det mod kold vind og snefygning. Pelskanten kommer fra canadisk coyote der er nedlagt på jagt af specielt certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet.
Et elastiskindvendigt snefang ved lænden sørger for at holde varmen inde og kulden ude. Ved håndleddene er der kraftige strikke manchetter der ligeledes lukker tæt begge veje. Derudover kan Expedtion Parka justeres med elastik i taljen.
Dunforingen og de mange praktiske detaljer gør at Canada Goose kategoriserer Expedition Parka som TEI5. Den varmeste kategori af Canada Goose jakker.
Hos Pro Outdoor er vi specialister i at rådgive omkring vinterjakker. Vi har i vores 750kvm store butik over 25 års erfaring i vejledning af vinterjakker i dun og har leveret jakker og vinterstøvler til mange forsk. ekspeditioner, mv. Kig forbi til en kompetent snak om den jakke der netop passer dig.
Pro-Outdoor.dk i Holbæk er autoriseret Canada Goose Forhandler. og det er din garanti for ægte Canada Goose produkter.
Rummelig pasform
Vandafvisende Arctic Tech ydermateriale
Flere praktiske lommer
Foret med 100% hvide andedun
Justerbar tunnelformet hætte
Aftagelig pelskant af canadisk coyote
Indvendigt snefang
TEI5 kategoriseret – til meget koldt vejr

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Canada Gooses Expedition Parka Military Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: