Vinterjakker | Canada Gooses Langford Parka Graphite – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Canada Gooses Langford Parka Graphite – Mænd

DKK 872.10 DKK 506.16

Langford Parka Herre Vinterjakke Praktisk vinterjakke med parka længde til mænd fra Canada Goose. Langford Parkas stilrene udseende gemmer på fl…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2760 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Langford Parka Herre Vinterjakke
Praktisk vinterjakke med parka længde til mænd fra Canada Goose.
Langford Parkas stilrene udseende gemmer på flere funktionelle detaljer. Parkaen har fire udvendige lommer.Der er fire håndvarmer lommer der er foret med blødt og varmt fleece.Der er også en lille lomme på venstre ærme. Inde i jakken er der to lommer, hvoraf den ene er en sikkerhedslomme der bliver lukket med lynlås.
Canada Goose kategoriserer Langford Parka som TEI4. Det betyder at den holder dig dejligt varm selv når temperaturen er meget lav. Varmen kommer fra foringen, der består af 100 % andedun. Canada Goose garanterer at dunene
ikke
kommer fra ænder der er plukket levende. Som ekstra beskyttelse mod kulde og vind er der en stribe stof, også fyldt med dun, på indersiden af lynlåsen. Parkaen kan trækkes ind ved taljen for at holde på varmen. Ved håndleddene sørger brede strikpaneler for at holde kulde og sne ude.
Hætten kan indstilles trinløst og giver ekstra beskyttelse mod kulde og sne. Pelskanten kommer fra canadisk prærieulv der er skudt på jagt. Både pelskanten og hætten kan fjernes uafhængigt at hinanden, hvis det ønskes.Når hætten fjernes giver den høje krav god beskyttelse mod kulde i nakken.
Canada Goose Langford Parka har et meget stilrent udtryk, og holder dig dejligt varm uden at gå på kompromis med den gode stil.
Pro-Outdoor.dk er Autoriseret Canada Goose Forhandler, og det er din garanti for ægte Canada Goose jakker.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Canada Gooses Langford Parka Graphite – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: