Vinterjakker | Canada Gooses Snowtra Parka Red – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Canada Gooses Snowtra Parka Red – Mænd

DKK 831.74 DKK 513.00

Snow Mantra vinterparka til ekstrem kulde Snow Mantra parka er udviklet til arbejdsbrug i arktiske egne og er derfor spækket med funktione…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2832 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Snow Mantra vinterparka til ekstrem kulde
Snow Mantra parka er udviklet til arbejdsbrug i arktiske egne og er derfor spækket med funktionelle detaljer. Hele 14 lommer, 9udvendige og 5 indvendige, giver god plads til let tilgængelig opbevaring af udstyr og værktøj. På brystet og ærmerne giver d-ringe mulighed for at klikke vanter og andre småting fast.
Parkaens rummelig pasform giver god bevægelsesfrihed til at arbejde, go giver samtidig plads til at have flere lag tøj på. For ekstra bevægelighed og ventilation er der lynlåse i siderne fra nederste søm op til taljen. lynlåsene giver også mulighed for at få let adgang til inderlommer.
Snow Mantras yderstof er Canada Gooses eget slidstærke Arctic Tech materiale. Stoffet er coatet med teflon hvilket giver det en kraftigt vandafvisende overflade. Albuerne er forstærket med et ekstra lag stof for yderligere slidstyrke. For øget synlighed i vintermørket er der reflekstriber på ryg og bryst.
Parkaen er foret med første klasses hvide gåsedun med en fyldvægt på 675. Dunene er et biprodukt fra canadiske slagtegæs og er nøje udvalgt for at give den bedste isolering i jakken. Canada Goose garanterer at dunene ikke kommer fra gæs der er plukket levende.
Den alsidige tunnel-formede hætte kan justeres kan let justeres for den optimale pasform. I hætten er der en tynd wire der giver mulighed for at justere både hætten og pelskanten så den slutter tæt om ansigtet og beskytter mod kulde og vind. Pelskanten er lavet af canadisk coyote som er nedlagt på jagt som en del af et reguleringsprogram af specielt certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet.
For at på varmen og holde kulde og sne ude af parkaen er der kraftige strikkede manchetter ved håndleddene og et tætsiddende indvendigt snefang der lukkes med trykknapper. I forbindelse med snefanget er der to mesh-lommer med plads til varmepuder der kan hjælpe med at holde vitale organer varme ved ekstrem kulde. Der medfølger to engangs varmepuder med Snow Mantra Parka.
Foringen og de mange funktionelle detaljer gør at Canada Goosekategoriserer Snow Mantra Parka somTEI5 og dermed egnet til ekstrem kulde og arktiske eventyr.
Canada Goose Snow Mantra Parka er designet til at holde dig komfortabelt varm i verdens koldeste egne, og bliver af Canada Goose selv udnævnt som den varmeste vinterparka på jorden.
Pro-Outdoor.dk i Holbæk er autoriseret Canada Goose Forhandler. og det er din garanti for ægte Canada Goose produkter.
Rummelig pasform
Vandafvisende Arctic Tech ydermateriale
Refleksdetaljer for øget synlighed
Foret med 100% hvide gåsedun
TEI5 kategoriseret -passer til ekstrem kulde
Justerbar tunnelformet hætte
Pelskant af canadisk coyote
14 praktiske lommer
Indvendigt snefang

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Canada Gooses Snowtra Parka Red – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: