Vinterjakker | Canada Gooses Wyndham Parka Black – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Canada Gooses Wyndham Parka Black – Mænd

DKK 1128.60 DKK 506.16

Canada Goose Wyndham Vinterjakke Klassisk dunforet herreparka fra Canada Goose. Wyndham Parkaer foret med dun af den absolut bedste kvalitet. Canada Goose garanterer at dunene Ikke kommer fra fugl…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2838 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Canada Goose Wyndham Vinterjakke
Klassisk dunforet herreparka fra Canada Goose.
Wyndham Parkaer foret med dun af den absolut bedste kvalitet. Canada Goose garanterer at dunene Ikke kommer fra fugle der er plukket levende. Parkaen er dejligt varm, og af Canada Goose defineret som TEI3.
Parkaen er hoftelang og har en ryglængde på ca. 76 cm. Ved håndleddene sørger kraftige ribstrikkede manchetter for at holde kulde og sne ude. Den justerbare hætte giver ekstra beskyttelse mod dårligt vejr, og kan tages af ved mildere vejrforhold.Pelskanten af coyote kan også tages af hvis det ønskes. Pelsen på hætten kommer fra dyr der er nedlagt af certificerede jægere.
Wyndham Parka har fire udvendige lommer, de to øverste er foret med blød og varm fleece og fungerer perfekt til at varme kolde fingre. De to nederste lommer åbnes i siden og har prkatiske to-vejs lynlåse. Den nederste venstre lomme gemmer på en medie-lomme. Indvendig er der en mindre lynlåslukket sikkerhedslomme og en stor paklomme i netmateriale.
Den kraftige to-vejs YKK lynlås på forsiden bliver dækket af en stormflap på ydersiden, og har en blød børstet belægning på indersiden ved ansigtet, for at beskytte mod ubehag fra lynlåsen mod huden.
Canada Goose Wyndham Parka har et klassisk udseende der både kan gøre sig som en lettere ekspeditionsjakke og som en flot hverdagsjakke, især med hætten taget af, får jakken et flot urbant look.
Pro-Outdoor.dk er autoriseret Canada Goose forhandler det er din garanti for ægte jakker og accessories.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Canada Gooses Wyndham Parka Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: