Vinterjakker | Columbia Autumn Park Down Mid Jackets Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Columbia Autumn Park Down Mid Jackets Black – Kvinder

DKK 1067.04 DKK 437.76

Columbia Autumn Park Dun Parka Let og puffy dame dunjakke i parkalængde, med hætte og RDS certificeret Dunfor, samt Omni-Heat termoreflekterende belægning på indersiden. Dunforet har en Fillpower på 650, og dunene er syet ind i kanaler der holder dem bedre…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2363 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Autumn Park Dun Parka
Let og puffy dame dunjakke i parkalængde, med hætte og RDS certificeret Dunfor, samt Omni-Heat termoreflekterende belægning på indersiden.
Dunforet har en Fillpower på 650, og dunene er syet ind i kanaler der holder dem bedre på plads. Columbia Sportswear bruger kun RDS Certificerede Dun til deres Vinterjakker. Omni-Heat belægningen på indersiden af jakken giver en god termoreflekterende funktion, så kropsvarmen bliver udnyttet endnu mere, og jakken opnår et endnu højere vægt til varme ratio.
Autumn Park Mid Parka er lavet hoftelang og med en høj krave der er polstret på indersiden med en blød og lækker High Pile Fleece. Der er håndlommer på begge sider med lynlås, og en stor drop-in lomme indvendigt.
Yderstoffet er lavet i 100% Nylon med en glat overflade, der gør at jakken også er super god som det ultimative mellemlag under en vandtæt skaljakke. Nylon materialet er slidstærkt og åndbart, med en vandafvisende behandling der gør at en let byge perler fint af på overfladen.
Letvægt Dunjakke
Parka længde
High Pile Fleece i kraven
RDS certificerede dun
Fillpower 650
Kanalsyet
Omni-Heat belægning
Lommer med lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Columbia Autumn Park Down Mid Jackets Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: