Vinterjakker | Columbia Horizon Explorer Hooded Jackets Red Jasper – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Columbia Horizon Explorer Hooded Jackets Red Jasper – Mænd

DKK 851.58 DKK 560.88

Columbia Horizon Explorer Vinterjakke Let yder-eller mellemlagsjakke fra Columbia. Horizon Explorer H…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2516 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Horizon Explorer Vinterjakke
Let yder-eller mellemlagsjakke fra Columbia.
Horizon Explorer Hooded Jacket har en yderside af let og slidstærkt polyester der er behandlet så det er vandafvisende og derfor kan modstå en let regnbyge og sne. På grund af den glatte yderside fungerer jakken også godt som et isolerende mellemlag under en vandtæt skaljakke.
Jakken er foret med Thermarator fiberforing, der giver en rigtig god varme uden at fylde og veje for meget. Fiberforing har samtidig den fordel i forhold til dun at det er nemt at vaske, tørrer hurtigt og ikke behøver at blive tørret i tørretumbler. Samtidig kan fiber også bedre tåle at blive vådt, så du ikke skal bekymre dig alt for meget om uventede regnbyger. Den justerbare hætte er også foret for optimal varme og beskyttelse mod vind og vejr.
For yderligere varme uden for meget fylde har Horizon Explorer Columbias Omni-Heat foring, der bruger samme teknologi som folie overlevelsestæpper, og effektivt reflekterer din egen kropsvarme tilbage til dig.Omni-Heat linningen har dog et design der tillader din krop at ånde da det thermoreflekterende materiale kun er i prikker i stedet for et fuldt lag. For at holde varmen sikkert inde i jakken kan den justeres med elastik i nederste søm.
Columbias Horizon Explorer Hooded Jacket er perfekt til dig der ønsker en let jakke til overgangssæsonen og den milde vinter, og samtidig ønsker en jakke du både kan bruge som yderste og mellemste lag.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Columbia Horizon Explorer Hooded Jackets Red Jasper – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: