Vinterjakker | Columbia Horizon Explorer Insulated Jackets Black – Mænd

Tilbud

Vinterjakker | Columbia Horizon Explorer Insulated Jackets Black – Mænd

DKK 1062.94 DKK 499.32

Horizon Explorer Insulated Vinterjakke Klassisk udseende herre vinterjakke fra Columbia. Horizon Explorer Insulated jakken er vandtæt med Columbias Omni-Tech teknologi og indvendigt forseglede sømme, så du kan gå ud i alle de former for ned…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2520 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Horizon Explorer Insulated Vinterjakke
Klassisk udseende herre vinterjakke fra Columbia.
Horizon Explorer Insulated jakken er vandtæt med Columbias Omni-Tech teknologi og indvendigt forseglede sømme, så du kan gå ud i alle de former for nedbør efteråret og vinteren kan byde på uden at bekymre dig om at blive våd. Omni-Tech er samtidig åndbar så du undgår overophedning.
Den lette vinterjakke holder dig også behageligt varm med en Thermarator fiberforing, der giver god varme uden at fylde og veje for meget. For ekstra varme er jakken udstyret med Columbias thermoreflekterende Omni-Heat linning. Omni-Heat fungerer på samme måde som et folie-overlevelsestæppe, men i stedet for et fuldt "sølvlag" er det lavet i prikker, og derfor tillader din krop at ånde imellem prikkerne.
For at holde varmen inde i jakken kan den justeres ved håndleddene og ved nederste søm. Hætten er også justerbar for den optimale pasform og beskyttelse elementernes rasen.
Columbias Horizon Explorer Insulated Jacket har med sit klassiske udseende og høje funktionalitet et væld af anvendelsesmuligheder, og kan både bruges som en hverdagsjakke, på skipisterne og alt der imellem.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Columbia Horizon Explorer Insulated Jackets Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: