Vinterjakker | Columbia Juniper Ridge Down Parkas Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Columbia Juniper Ridge Down Parkas Black – Kvinder

DKK 711.36 DKK 437.76

Columbia Juniper Ridge Dame Dunjakke Dunforet Damevinterjakke i Parka længde, med Fillpower 650 Dunfor, vind- og vandtæt Omni-Tech membran samt termoreflekterende Omni-Heat p…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2369 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Juniper Ridge Dame Dunjakke
Dunforet Damevinterjakke i Parka længde, med Fillpower 650 Dunfor, vind- og vandtæt Omni-Tech membran samt termoreflekterende Omni-Heat på indersiden.
Jakken er skåret så den når til ca. midt på låret, med en høj krave der når godt op omkring halsen, hvor der sidder en faux pelskant. Stoffet har en flot melering i materialet, der giver overfladen lidt mere liv og dybde. Columbia Sportswear bruger kun RDS certificerede Dun til deres brede sortiment af vinterjakker, hvilket er med til at sikre at der ikke er nogen dyr der lider unødvendig overlast.
Juniper Ridge Down Parka har store udvendige håndlommer med både lynlås og flap over, så der ikke kommer vand eller sne ned i lommerne. Der er plads til både ekstra handsker og hue, når temperaturerne virkelig begynder at falde.
Indvendigt sidder en elastisk snørre med klips, så du kan stramme jakken lidt ind i taljen og få lidt mere timeglasfacon. Lynlåsen i fronten er en 2-vejs, så du kan lukke lidt op nedefra og få en bedre bevægelsesfrihed, hvis du f.eks. er på cykel. Juniper Ridge Parka kan med både Omni-Tech membran og varmt Dunfor, beskytte dig imod nogle af de mest ubarmhjertige vejrforhold, så parkaen er ligeså anvendelig til byliv, som til Outdoor brug hvor du skal ud og udfordre elementerne.
Dame Vinterjakke
Parka længde
Fillpower 650 Dunfor
RDS Certificerede dun
Omni-Tech Membran
Vind- og Vandtæt
Omni-Heat på indersiden
Termoreflekterende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Columbia Juniper Ridge Down Parkas Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: