Vinterjakker | Columbia Lindores Jackets Black – Kvinder

Tilbud

Vinterjakker | Columbia Lindores Jackets Black – Kvinder

DKK 1134.76 DKK 533.52

Columbia Lindores Dame Dunjakke Lang og stilren vinterjakke til kvinder fra Columbia. Lindores jakken er vandtæt med Columbias Omni-Tech membran og har indvendigt forseglede søm…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2382 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Lindores Dame Dunjakke
Lang og stilren vinterjakke til kvinder fra Columbia.
Lindores jakken er vandtæt med Columbias Omni-Tech membran og har indvendigt forseglede sømme på de mest udsatte steder, for at give dig den optimale beskyttelse mod vinterens nedbør. Hætten kan let justeres så du får den bedste pasform og ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Kunstpelskanten kan nemt tages af hvis det ønskes.
Jakken er foret med 150 gram Microtemp fiberfoirng, der gør at den ikke føles alt for puffy, men stadig giver en god isolering.
Udvendigt er der 2 stiklommer på siden, der kan lukkes med lynlås. Der er også en enkelt inderlomme til f.eks. mobilen. I fronten af jakken sidder en gennemgående 2-vejs lynlås, så du kan åbne jakken en smule i bunden hvis du f.eks. er på cykel. Desuden kan Lindores strammes ind i taljen, så den fine feminine pasform virkelig understreges.
Columbias Lindores Jacketer både til en tur på kælkebakken, eller til en kold eller regnfuld dag i storbyen og er et perfekt valg både til hende der er lidt kuldskær, i både overgangs- og vintersæsonen. Eller til den aktive outdoor entusiast, der ved at der ikke findes dårligt vejr.
Parka lang damejakke
Vandtæt Omni-Tech
Critically Seam Sealed
150 gram syntetisk for

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vinterjakker | Columbia Lindores Jackets Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: